Maak kennis Met rikoka

In januari 1994 begon Rick Kok voor zichzelf. Hij opende een winkel op de Koudenhorn te Haarlem, volledig gefocust op oude grenen. Later werd dit antiek, meubels en maatwerk. 

De laatste 14 jaar is RIKOKA gevestigd in de Cruquius waar wij zijn gespecialiseerd in het maken van tafels op maat. De laatste jaren maken wij veel eettafels met stalen poten, speciaal op maat gelast, maar het traditionele houten pootje kan natuurlijk nog altijd! Neem gerust een kijkje op de website of kom langs in de winkel!

– Rick Kok –

het team

RIcK KOK

Rick zit sinds 1994 al bezig met meubels, en is hier tot op de dag van vandaag nog elke dag vol enthousiasme mee bezig. Heb je hulp of advies op maat nodig? Vraag Rick!

bas van houten

Bas is een echte vakman met een hart van hout. Wat je wens ook is, Bas weet het te realiseren. Ondertussen is Bas ruim 10 jaar houtbewerker en weet hij als geen ander hoe je tafels, kasten en andere meubels op maat maakt.

RIK KOK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

NEEM CONTACT OP

Wij zijn klaar om uw droomproject te realiseren. Wilt u een tafel, kast of een ander meubel op maat? Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in de Cruquius. Tot snel!

×