maatwerk

Bij Rikoka begrijpen we dat elk huis uniek is, met zijn eigen verhaal, stijl en ruimte. Daarom zijn wij toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte meubelen die perfect passen bij uw persoonlijke voorkeur en interieur. Of u nu op zoek bent naar een unieke tafel die past bij de afmetingen van uw eetkamer, wandplanken die precies boven uw aanrecht passen, een elegante vergadertafel die de uitstraling van uw kantoorruimte versterkt, of kasten die optimaal gebruikmaken van beschikbare ruimtes, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Het mooiste van alles? Vaak is ons maatwerk niet eens duurder dan de standaard. 

wat wij doen

Tafels

TAFELS

Ontdek de perfectie in elk detail met RIKOKA's handgemaakte tafels, waar traditioneel vakmanschap en modern design samenkomen. Kies voor een tafel die generaties lang mee gaat en verhaalt van kwaliteit en stijl. Geef uw tafel een persoonlijke touch met op maat gemaakte tafelpoten, ontworpen om stijl en stabiliteit te bieden.

KASTEN

KASTEN

Onze kasten brengen orde in uw ruimte met een elegantie die alleen maatwerk biedt. Onze kasten, vervaardigd met oog voor detail, bieden de ideale combinatie van functionaliteit en esthetiek.

wandplanken

wandplanken

ELKE PLANK, ZORGVULDIG ONTWORPEN EN MET DE HAND VERVAARDIGD, WEERSPIEGELT EEN UNIEKE BALANS TUSSEN MODERN DESIGN EN TIJDLOZE ELEGANTIE. IDEAAL VOOR HET UITSTALLEN VAN UW KOSTBARE HERINNERINGEN OF HET ORGANISEREN VAN UW DAGELIJKSE BENODIGDHEDEN,

b2b

b2b

Ook bedrijven kunnen bij RIKOKA terecht voor hun in-of exterieur. Van op maat gemaakte vergadertafels, tot eettafels met verwarmingselementen voor restaurants. Echt alles is mogelijk!

NEEM CONTACT OP

Wij zijn klaar om uw droomproject te realiseren. Wilt u een tafel, kast of een ander meubel op maat? Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in de Cruquius. Tot snel!

×